佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

返回列表 发新帖
楼主: jiadet

BNO持有人在英国国籍和香港居留权之间二选一

oyak999 发表于 26-7-2020 12:19 PM
香港永久居留权,难道不能取消?

呵呵!

有中國籍卻不能居留,這種中國人活著真可悲,中國是把香港人當敵人,難怪香港人不想當中國人

F104105 发表于 26-7-2020 01:59 PM
有中國籍卻不能居留,這種中國人活著真可悲,中國是把香港人當敵人,難怪香港人不想當中國人

标题写的很清楚——英国国籍vs香港居留权!

你在哪看到说,不给中国籍香港人居留权?

jojo拳王 发表于 26-7-2020 01:39 PM
都取消了中国国籍了,还要居留权来干嘛? 要居留权还不如去其他国家都强过香港,贪住笼屋住上瘾?

二选一,自由选择,公平公正啊。

有香港3粒星身分證,可以無居留權咩? 你阿爺夠膽取消香港3粒星身分證香港居留權的話, 鬼佬會取消你大陸護照入境, 怕你公民隨時不能回國, 滯留當地賴死.

共產黨點樣強迫桂文海由瑞典國籍變做中國籍?
如果係有BNO 自動會脫離中國籍, 全香港人鼓掌歡迎.
傻仔才會用呢招嚇香港人. 幫鬼佬加力.

oyak999 = 腦殘 戇尻尻 白痴 無知 法盲.

oyak999 发表于 26-7-2020 02:22 PM
二选一,自由选择,公平公正啊。

你話事咩, 十選五唔得㗎, 通有唔得㗎.

689傻, oyak999你又跟佢傻, 唔好搵人陪你傻啦.

jovansoul 发表于 26-7-2020 02:35 PM
你話事咩, 十選五唔得㗎, 通有唔得㗎.

689傻, oyak999你又跟佢傻, 唔好搵人陪你傻啦.

你这傻子,每天除了骂人,就不会其他了吗?

我又不懂粤语,你骂的没什么感觉。

Follow Us
oyak999 发表于 26-7-2020 02:37 PM

你文化低下,睇唔掂, 收皮啦.
不要出來獻世.

上面邊個字你唔識?

oyak999 发表于 26-7-2020 02:37 PM

上面邊個字你唔識? 唔知解釋?

jovansoul 发表于 26-7-2020 02:44 PM

上面邊個字你唔識? 唔知解釋?

戇尻尻什么意思啊?

我们江南人不懂!

oyak999 发表于 26-7-2020 02:46 PM
戇尻尻什么意思啊?

我们江南人不懂!

其他你懂. 貼切你行為表現.
呢個世界有GOOGLE,有百度, 正正表現你係戇尻尻.

jovansoul 发表于 26-7-2020 02:51 PM
其他你懂. 貼切你行為表現.
呢個世界有GOOGLE,有百度, 正正表現你係戇尻尻.

知道你骂我,我还要费力去搜你骂我什么?这世界只有你这样的傻子,才做这种事情。

在我们这,你这样的叫二五卵子!

證明你腦殘 戇尻尻 白痴 無知 法盲 大陸形容的低端人口.
我無屈你oyak999 戇尻尻 白痴, 文化低下.
你真可憐, 受到共產黨文化荼毒.