佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

卖掉了-已售

出售刚刚购买3天的办公椅,购买椅子的单将会给你。如果有什么事可以联系店家。

Features:
Soft PU,comfortable arm rests,heavy Duty Base,oil and water resistance
360 Degree Swivel High Back Manager Chair
Ergonomic office chair with lumbar support and pneumatic seat height adjustment,
Upholstered in black Pu ,
Waterfall seat design eliminates leg fatigue,
Coated Nylon arm and base. Durable And Soft Pu
High Density Foam Seat and Back
Dark Grey Coated And Padded Armrest
Tilt Control with Adjustable Tilt Tension
Coated Base With High Grade Castors In BIFFMA Standard
Three Level Gas Spring Pass TUV and BIFFMA Test.
Dimensions:
Size (L x W x H) 62 cm x 58.5 cm x 118 cm
Weight 30 kgs

出售原因:这张椅子的高度不适合我的办公桌。我需要另外购买别的椅子。

椅子状况:100%完美
椅子购买日期: 13/3/2017
椅子购买价格: RM470
现在出售价格: RM350

配送方式:我送货上门, 只限PJ, Klang, Shah Alam, Puchong, Subang。

ADVERTISEMENT

出售原因:这张椅子的高度不适合我的办公桌。我需要另外购买别的椅子。

现在出售价格: RM400

配送方式:我送货上门, 只限PJ, Klang, Shah Alam, Puchong, Subang。

现在出售价格: RM400

漂亮的椅子。。。
做莫要卖??

aLeX_AnG 发表于 26-3-2017 03:08 AM
漂亮的椅子。。。
做莫要卖??

不好意思,cari id logout了没发现到。。。没收到提醒。

出售原因:这张椅子的高度不适合我的办公桌。我需要另外购买别的椅子

降价了!!!!!!!!

现在出售价格: RM350

Follow Us